EagleEyes

Pet lastnosti, ki vodijo pot

EagleEyes oprema bo izpolnila vse vaše želje, daljinski nadzor preko preprosto upravljanja na dotik na zaslonu telefona. Ne glede na to, kje ste in koliko je ura, kjer koli vaš iPhone / iPad / Android telefon ima povezavo z internetom, boste lahko dostopali do AVTECH izdelkov.

 • Enostavna namestitev

  01 easy setupEnostaven dostop do vaše kamere v roku 3 sekund tudi če niste računalniški strokovnjak. Iskanje po lokalnem omrežju vam bo poiskalo vse IP naslove znotraj istega omrežja.
   
   
   
 • Hitra namestitev

  02 quick configurations 01Z mobilnim telefonom v roki, lahko prilagodite nastavitve kamere kjerkoli in kadarkoli. Karkoli že delate, ste v službi ali na kavi, EagleEyes vam omogoča, da nastavite kamero takoj.
   
   
   
 • Popoln nadzor

  03 controlUporabite vaš mobilni telefon za upravljanje zoom in/out, dvosmerni prenos zvoka, LED luč in ročno snemanje. Z aplikacijo lahko spremljate in upravljate kamero.
   
   
   
   
 • Takojšni videoposnetki (Push Video)

  04 notificationObičajno SMS/FTP snemanje je kratko in neprijetno, kar povzroča dodatne stroške, nenaželjeno pošto, zamudo...Kaj pa takojšno video opozorilo v 5 sekundah na vaš mobilni telefon, ki je vedno z vami! Hitro in jasno prepoznavanje dogodkov v sili. Hitro sprejmite ukrepe, da zmanjšate škodo.
 • E-pošta in varnostno kopiranje

  Email and BackupDve posebni funkciji v programu EagleEyes Plus+ sta shrani in pošlji. Tako lahko shranite dogodek na vaš mobilni telefon in ga pošljete osebi, ki jo želite obvestiti, družinskemu članu ali policiji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. ..

Z uporabo spletne strani soglašaš s piškotki.

EU Cookie Directive Plugin Information