EaZyNetworking
Nič več zapletenih nastavitev omrežja
 
Hitra in enostavna namestitev
V primerjavi s tradicionalnimi nastavitvami IP naprav, vam tehnologija EaZy Networking omogoča nastavitve v samo 3 korakih. Ni vam potrebno vedeti ničesar o IP naslovih, niti vam ni potrebno nastavljati usmerjevalnika, vse kar morate nareiti je, da priklopite napravo DHCP usmerjevalnik in ste že končali z nastavitvami.
ez 1
 
EZ
Deluje v različnih internetnih okoljih
Naprave, ki podpirajo EaZy Networking, delujejo z dinamičnimi IP in virtualnimi IP naslovi, medtem ko ostale AVTECH IP kamere z vgrajenim DDNS, ki ne podpirajo EaZy Networking delujejo le z dinamičnimi IP naslovi.
 
Preverjanje delovanje sistema, obvestilo na vašem pametnem telefonu
EaZy Networking strežnik vam bo poslal PUSH obvestilo, ko se bo naprava nepričakovano izključila, ob izpadu električne energije ali kaj podobnega. Ponovno obvestilo boste prejeli ko se bo kamera ponovno vzpostavila.
EZ 2
 
 
Potrebovali boste... 
YOU WILL NEED
 
Priporočamo internetno povezavo vsaj 256kb hitrosti od uporabnika (upload). EaZy Networking potrebuje DHCP usmerjevalnik, da pridobi IP naslov za povezavo na internet. Če uporabljate modem, ki je priključen na internet z PPPoE ali s statičnim IP se morate najprej prijaviti in priključiti napravo na internet. Prenesite najnovejšo različico aplikacije EagleEyes na vaš pametni telefon ali tablični računalnik z iOs ali Android OS in sledite enostavnim navodilom, da dokončate nastavitev. Za uporabnike osebnih računalnikov se boste morali prijaviti na našo strežniško aplikacijo, ki bo na voljo v kratkem.

Podatkovni načrt
Podatkovni načrt je dovoljena pasovna širina in ne prostor v oblaku. Na primer 10 minutna povezava s hitrostjo 256kb porabi približno 18Mb pasovne širine. Promocijsko bo AVTECH zagotovil 500Mb podatkovnega dodatka (prib. 260 minut). Eazy Networking naprave so opremljene z brezplačnim prenosom podatkov, ki se bo izteklo 6 mesecev po tem, ko je kamera dodana v strežnik. Za nadaljne uporabljanje storitev, se morate naročiti na podatkovni načrt pri AVTECH-u. Priporočamo vam, da po končanem brezplačnem 500Mb paketu, nastavite mrežne nastavitve na peer to peer (P2P) povezavo.
 1. EUR 1 / 1GB, pribl. 520 minut
 2. EUR 5 / 7GB, pribl. 3640 minut
Uporaba časa je samo za referenco, in se lahko spremeni glede na kompleksnost.
 
 
 
Pogosto zastavljena vprašanja

 Q: Kakšne so prednosti povezovanja moje kamere z internetom z uporabo Eazy Networking?

  1. Eazy Networking zelo poenostavi nastavitev omrežja. Samo priklopite in že deluje (plug and play). 
  2. Ko je kamera nenavadno prekinjena in ko je povezava ponovno vzpostavljena, boste dobili PUSH obvestilo na vašo mobilno napravo..  
  3. Privzeto uporabniško ime in geslo za kamero lahko uporabljate tudi za svoje storitve v oblaku. 

Q: Kakšne so omejitve ko je kamera povezana z internetom z uporabo EaZy Networking?

  1. 10 minut je maksimalno po dostopu (v primeru, da se pozabite odjaviti, ni nepotrebne porabe podatkov)
  2. IPS je 10 IPS. 
  3. Video kvaliteta v živo je omejena na QVGA. 
  4. Pravočasnost PUSH VIDEO obvestil se ne more primerjati s običajno P2P povezavo.

Z EaZy Networking, traja dlje časa, da pošlje posnetke in PUSH VIDEO signal, zaradi svojega načina pošiljanja ki je bolj zapletena. Omejitev glede časa in IPS se lahko izognete, tako da napravo nastavite na lokalno omrežje. Če kakšne omejitve ovirajo vašo povezavo je priporočljivo, da poskusite P2P povezavo. 

 

Q: Bodo moji osebni podatki na varnem v omrežju EaZy Networking?

Vsi video posnetki in informacije so šifrirani s https in SSL, preden se prenesejo iz kamere na strežnik.

 

Q: Koliko IP naprav je lahko povezanih v uporabniškem računu v omrežju EaZy Networking?

Ni omejitev.

 

Q: Ali mora biti računalnik vedno prižgan?

Ne. Ko je namestitev uspela, lahko Eazy Networking naprave delujejo s strežnikom v oblaku, tudi ko je računalnik ugasnjen.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. ..

Z uporabo spletne strani soglašaš s piškotki.

EU Cookie Directive Plugin Information