SolidLight

IP kamere z Vari-focal objektivom

new ir technology pic

RočniVari-focal objektiv

Mobilna nadzorna programska oprema  #1


Youtube Demo

Napredna kontrola osvetlitve
Ko je objekt blizu kamere v nočnem času, bo SolidLight zaznal in samodejno prilagodil količino svetlobe, da bi seizognili prekomerni izpostavljenosti..

Natančna tehnologija zaznavanja je koristen tudi za vklop / izklop LED osvetlitve na podlagi tečajev, kar omogoča uporabnikom, da določi časovni razpored obračanje slike iz barvne v črno & belo.

0
Nastavljiv zorni kot svetlobe
Z inovativno tehnologijo je Solid Light sposobna proizvajati enotno osvetlitevs na celotno sliko, za razliko od tradicionalnega IR, ki osredotoča svojo svetlobo samo na osrednjem delu. Tako lahko dobite primerno in enotno svetlost v širokokotnem pogledu in dolgoročno doseči svetlobo z dolgo goriščno razdaljo (ozek pogled).
Daljša LED življenska doba
Solid Light uporablja posebno vezje, da se prepreči pregrevanje in uporablja hladilno telo, ki sprošča toploto iz LED hitreje. Zato uspešnozmanjšuje problem s toploto, ki je glavni razlog, da LED lučka vsako leto izgublja na svetilnosti.

Pametno snemanje z NRV
Združevanje z AVTECH NRV, lahko ETS IP kamere preklopijo v visoko ločljivosti snemanja po zunanjem ali vgrajenem sprožilcu alarma, ki je bolj natančen način za ugotavljanje dogodkov. Pametno snemanje pomaga zmanjšati velikost datoteke učinkovito na NRV strani, pri čemer ohranja visoko kvalitetne dokaze. 

EagleEyes za mobilni nadzor 
iPhone, iPad & Android je podprt za izpolnitev različnih zahtev uporabnikov. EagleEyes je najboljša aplikacija za mobilni nadzor, ki jo lahko namestite na vaš pametni telefon. Dogajanje lahko nadzorujete kadarkoli od kjerkoli ter imate tako vse pod nadzorom.. 

AVTECH DDNS storitev
Tudi če nimate statičnega IP naslova za vaše nadzorovano področje, lahko preprosto omogočite privzeto storitev DDNS v notranjosti kamere. Dinamični IP naslov se pogosto posodablja, tako da se z lahkoto prijavite v napravo z imenom domene. Poleg tega pa je ta storitev  brezplačna in registracija ni potrebna.

ddns

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. ..

Z uporabo spletne strani soglašaš s piškotki.

EU Cookie Directive Plugin Information