VideoViewer

16 kanalna programska oprema za video nadzor - Windows PC


Windows Video Viewer

 

Video Viewer za Windows

Video Viewer je brezplačna programska oprema za uporabnike AVTECH naprav. Programska oprema omogoča upravljanje do 16 naprav na operacijskem sistemu Windows. Razen spremljanja v živo, lahko v celoti konfigurirate vaše naprave, kot so PTZ in avdio.  

Video Viewer programska oprema je združljiva s celotno paleto AVTECH naprav, vključno z DVR snemalniki, IP kamerami, NVR snemalniki in video strežniki. Podpira tudi jezikovni vmestnik za 7 jezikov. 

 

 

 

Sistemska   namestitev

 Prenesi video pregledovalnik  prenesi video predvajalnik  Prenesi navodila za uporabo
Verzija: 0.1.9.4
Minimalne zahteve:
- OS: Microsoft Windows 7, Vista ali XP
- CPU: Pentium4 3.0GHz ali višje
- RAM: 512MB. 1GB ali višje je priporočljivo
Video predvajalnik za predvajanje videoposnetkov prenesenih iz snemalnika ali microSD kartice.  

 

Pregled  značilnosti

Lokalno iskanje omrežja
Auto Scan6 Video Viewer

Ta funkcija se uporablja za hitro iskanje vseh AVTECH naprav v istem omrežju. Prav tako lahko hitro spremenite nastavitve omrežja, brez prijave v napravo in tako prihranite veliko časa za konfiguracijo.

Multi način prikaza
display mode2 Video ViewerProgram ima 6 načinov prikaza (1/4/6/9/13/16 - prikazovanja), da usteza vašim potrebam nadzora. Preprosto izberite obliko na nadzorni vrstici in povlecite sliko na mesto, kamor želite.
 

Varnostna kopija posnetka na računalniku 
Record2 Video Viewer

Ob vklopu snemalne funkcije lahko Video Viewer spremeni vaš računalnik v snemalnik. Omogoča vam enostavno iskanje in predvajanje datotek na računalniku.

E-zemljevid
E-Map Video ViewerUporabte lahko Google Map, karto stavbe ali tloris, da vam pomaga upravljati različne kamere na lokacijah. 
 

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. ..

Z uporabo spletne strani soglašaš s piškotki.

EU Cookie Directive Plugin Information