WDR
Širok dinamičen razpon
WDR je funkcija v nekaterih AVTECH kamerah, ki zagotavljajo jasne slike tudi v svetlobnih okoliščinah, v katerih se intenzivnost svetlobe pretirano razlikuje. Torej, bi bila najboljša rešitev za okolje z visokim kontrastom svetlobe.

Podnevi

Primerno za banke, pisarne, sobe s francoskimi vrati ali katerih koli krajih z različnimi svetlobnimi razmerami.
WDR izklopljen :
V primerih z osvetlitvijo, ko je oseba pred svetlim vhodom bi obraz v temnih področjih bil komaj viden.
WDR vklopljen : 
Z WDR kamero boste lahko uživali v boljši sliki v prizorih, kjer se pojavljajo svetle in temne površine.
WDR off 2 WDR on 2
 

Ponoči

Primeren za področja, kot so parkirišča, na primer, pri zaznavanju registerske tablice avtomobila z vklopljenimi žarometi, ali krajih z zelo močno svetlobo.
WDR izklopljen :
Brez WDR, ima kamera težave pri prizorih z veliko variacije v svtlobi. Da bi bil svetel del viden,  se izgubi podrobnost v temnih področjih.
WDR vklopljen : 
WDR kamera uravnava količino svetlobe v sceni z različnimi stopnjami svetlobe v ospredju in ozadju.
WDR on 4 WDR c
Pogosta vprašanja

Q: Kakšna je razlika med WDR in DWDR?

Da bi povečali prepoznavnost slike v presvetlih in pretemnih delih, WDR obdela različna področja slike v različnih časih izpostavljenosti in jih vključi v jasno sliko. Tako lahko vidimo podrobnosti svetlih in temnih območij. DWDR pa le omogoča, da kamera zajeme sliko in jo digitalno spremeni, podrobnosti so veliko manj vidne kot z WDR kamero.WDR comparison-1

 

Q: Ali lahko spremenim stopnjo WDR-ja glede na okolje?

Da. Pri uporabi WDR, lahko prilagodite stopnjo WDR glede na stopnjo osvetlitev kontrasta. Če želite, da je slika veliko svetlejša ali temnejša, lahko izberete višjo raven WDR da prilagodite sliko za jasnejšo sliko. V dodatnih nastavitvah, obstajajo tri ravni (visoka, srednja, nizka), med katerimi lahko izbirate. Vendar pri močnejši ravni WDR slika izgleda bolj megleno. Nast. Pot: Nastavitve -> Napredno -> Wide Dynamic Range

Naša spletna stran uporablja piškotke. Omogočajo ti boljše delovanje strani, lažje iskanje in enostavnejši nakup. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. ..

Z uporabo spletne strani soglašaš s piškotki.

EU Cookie Directive Plugin Information